
Είμαι σκύλος, με λένε Σκανδάλη και πυροβόλησα το αφεντικό μου
Στα απίστευτα και όμως αληθινά - και τραγικά - που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού έρχεται να προστεθεί η περίπτωση μίας 25χρονης γυναίκας από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, η οποία πυροβολήθηκε από τον σκύλο της ονόματι… Σκανδάλη.
Στα απίστευτα και όμως αληθινά – και τραγικά – που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού έρχεται να προστεθεί η περίπτωση μίας 25χρονης γυναίκας από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, η οποία πυροβολήθηκε από τον σκύλο της ονόματι… Σκανδάλη.
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για κυνήγι υδρόβιων πουλιών, όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να ακουμπήσει το τουφέκι της στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να το ασφαλίσει.
Πριν καλά καλά το καταλάβει έφερε ένα τραύμα στο αριστερό πόδι, ευτυχώς όχι σοβαρό. Υπεύθυνος ήταν ο πιστός της φίλος και σύντροφος στο κυνήγι, το 11 ετών λαμπραντόρ της. Άθελά της, η Σκανδάλη, είχε πατήσει το όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη γυναίκα στο πόδι.
Η 25χρονη Άλι Κάρτερ δεν είχε ολοκληρώσει – όπως ορίζει σχετικός νόμος στην Ιντιάνα – ειδική εκπαίδευση για κυνήγι.
«Παροτρύνουμε όλους να λάβουν ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης πριν πάνε για κυνήγι», τόνισε μετά το συμβάν ο Τζόναθαν Μπόιντ, φύλακας στην περιοχή, σύμφωνα με τον οποίο παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από λίγα χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Υποκλοπές: Κυβερνητικά…. μαθήματα «θεσμικής συμπεριφοράς» ανήμερα της διάταξης του ΑΠ – Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ
- H εργασιακή ευτυχία… φέρνει επιχειρηματική επιτυχία – Έρευνα του London School of Economics
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος η 2α Ιουνίου 2026



