
Αποχή για τις 12 Νοεμβρίου αποφάσισαν οι δικηγόροι
Την κατηγορηματική αντίθεσή της στην «πρόσφατη κατάργηση των ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους μετά την 1-1-1993, ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ» εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις νέες διατάξεις, η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγόρων αποφάσισε τη συμμετοχή των δικηγόρων σε αποχή στις 12 Νοεμβρίου.
Την κατηγορηματική αντίθεσή της στην «πρόσφατη κατάργηση των ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους μετά την 1-1-1993, ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ καθώς και σε ποινικές φορολογικές διατάξεις του ίδιου νόμου» εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.
Η Επιτροπή συνεδρίασε υπό τη προεδρία του προέδρου της και Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασιλείου Αλεξανδρή και συζήτησε εκτενώς τα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν το δικηγορικό σώμα.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις νέες διατάξεις, η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγόρων αποφάσισε σειρά ενεργειών αλλά και τη συμμετοχή των δικηγόρων σε αποχή στις 12 Νοεμβρίου, ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

