Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ για την ανακεφαλαιοποίηση
Εκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 της Παρασκευής με κύριο θέμα την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Εκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 της Παρασκευής με κύριο θέμα την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι έτοιμο και πρόκειται να τεθεί σε διαβούλευση την ερχόμενη εβδομάδα.
Στόχος είναι να έχει ψηφιστεί έως την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση των stress tests, που θα σημάνουν και την έναρξη του αγώνα για την ολοκλήρωση των Αυξήσεων Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) πριν από την εκπνοή του Νοεμβρίου.
Ήδη, οι τράπεζες προσπαθούν να συγκεντρώσουν κεφάλαια από ιδιώτες επενδυτές, προκειμένου να καλύψουν ολόκληρο το ποσό των κεφαλαιακών αναγκών που θα δείξουν τα stress test.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.