
Μπάγεβιτς: «Ξένος προπονητής και γνώστης της ΑΕΚ»
Σε αναζήτηση ξένου προπονητή με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της ΑΕΚ βρίσκεται η Ένωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ντούσκο μίλησε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ένωσης, αφού ο Τραϊανός Δέλλας προπόνησε την Τετάρτη για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο «Κολοσσός» είχε πάει στα Σπάτα από νωρίς και είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.
Σε αναζήτηση ξένου προπονητή με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της ΑΕΚ βρίσκεται η Ένωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Ντούσκο μίλησε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ένωσης, αφού ο Τραϊανός Δέλλας προπόνησε την Τετάρτη για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ.
Ο «Κολοσσός» είχε πάει στα Σπάτα από νωρίς και είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.
Μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι «όπως είδατε και εσείς, ο Δέλλας παραιτήθηκε. Πλέον είμαστε στην αναζήτηση προπονητή, του οποίου το βιογραφικό θα είναι γεμάτο και παράλληλα θα γνωρίζει και από την ΑΕΚ. Ονόματα δεν θα σας πω, αλλά θα είναι ξένος. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει».
Σε ότι αφορά τον Δέλλα, ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Δεν υπήρχαν διαφωνίες με τον Δέλλα, αλλά μέσα σε μια συνεργασία τόσων χρόνων πρέπει να υπάρχουν και διαφωνίες για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα».
Για τον υπηρεσιακό τεχνικό, Στέλιο Μανωλά, είπε ότι «ανέλαβε την ομάδα και θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο, μέχρι να έρθει ο καινούργιος προπονητής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Θα «αισθανόταν καλύτερα» αν οι ΗΠΑ είχαν στα χέρια τους το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν
- Άστατος ο καιρός την Παρασκευή: Πού θα βρέξει
- Κόβεται το σεξ; Όλο και περισσότερες influencers απαντούν «ναι» με σιγουριά
- Η Gez Z ανακάλυψε τη λύση για το στρες;
- Η Βρετανία ζει ένα déjà vu – Η κυβέρνηση των Εργατικών μετατρέπεται σε κυβέρνηση των Τόρις
- Ποιά είναι τα δεδομένα των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ






