Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσακαλώτος, ο Αγιος Αυγουστίνος, το σεξ και ο ΟΔΙΕ

Ο Τσακαλώτος, ο Αγιος Αυγουστίνος, το σεξ και ο ΟΔΙΕ

Αν μη τι άλλο κέρδισε την προσοχή του ακροατηρίου του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του ΟΔΙΕ. Εκεί επικαλέστηκε τον Αγιο Αυγουστίνο και την αποχή του από το σεξ, για να σημειώσει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αντισταθεί και να μην δώσει απαντήσεις σε όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση.

Αν μη τι άλλο κέρδισε την προσοχή του ακροατηρίου του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του ΟΔΙΕ.

Εκεί επικαλέστηκε τον Αγιο Αυγουστίνο και την αποχή του από το σεξ, για να σημειώσει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αντισταθεί και να μην δώσει απαντήσεις σε όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση.

«Συμμερίζομαι την προδιάθεση του Αγιου Αυγουστίνου, ο οποίος, πριν γίνει Άγιος, παρακαλούσε τον Θεό να τον κρατήσει μακριά από την αμαρτία του σεξ, αλλά όχι ακόμα. Δεν μπορώ να αντισταθώ να κάνω μια μικρή κριτική σε εσάς» είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Λίγο νωρίτερα, είχε αναφερθεί και στα επτά αμαρτήματα, απευθυνόμενος στον βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη: «Επειδή είπατε για επτά αμαρτίες, σας λέω ότι θα αντισταθώ να κάνω πολλές αμαρτίες».

<!–

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024