
Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του υπεύθυνου για τους ορισμούς διαιτητών
Επίθεση με λαδομπογιές και φέιγ βολάν έκαναν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης. Τα φέιγ βολάν περιείχαν μήνυμα προς εκείνον, άλλα και μεγαλοπαράγοντα της ΚΕΔ, όπου τον προειδοποιούσαν ότι ξέρουν που μένει.
Επίθεση με λαδομπογιές και φέιγ βολάν έκαναν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης.
Τα φέιγ βολάν περιείχαν μήνυμα προς εκείνον, άλλα και μεγαλοπαράγοντα της ΚΕΔ, όπου τον προειδοποιούσαν ότι ξέρουν που μένει.
Ο κ. Σωμαρακάκης δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι του, αφού βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη όπου παρακολουθεί σεμινάρια διαιτησίας.
Για την επίθεση ενημερώθηκε από τις αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Εύη Δρούτσα ανοίγει τα χαρτιά της: O Akylas, η Άννα Βίσση, o Πασχάλης Τερζής και ο έρωτας που δεν ήρθε ποτέ
- Διακοπή στο παιχνίδι Πύργος – Ζάκυνθος: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων (vid)
- ΗΠΑ: Πόσο κοστίζει να είσαι μητέρα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο
- Το θρίλερ στον Λουδία συνεχίζεται – Ερευνούν τα κίνητρα της δολοφονίας και αναζητούν τη σορό του 54χρονου
- Ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ (1-1, vids)
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με γκολ του Ροντινέι (1-0, vid)
