
Ατομικό πρόγραμμα έκανε πάλι ο Μπεργκ, δύσκολα να παίξει με ΠΑΣ
Ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες του Μάρκους Μπεργκ να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει τη Δευτέρα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες του Μάρκους Μπεργκ να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει τη Δευτέρα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Σουηδός επιθετικός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και πλέον φαντάζει δύσκολο να συμπεριληφθεί έστω στη 18άδα της αναμέτρησης. Ακολουθεί άλλωστε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει σε αυτό το ματς τον κορυφαίο επιθετικό του στο 100%.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Μέντες, Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης (ο Ολλανδός έκανε παράλληλα και θεραπεία), οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό των «πρασίνων» για το παιχνίδι της Δευτέρας.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα (17:00) με προπόνηση στο Κορωπί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στον στρατό του Ισραήλ να καταλάβει το 70% της Γάζας
- Πόσα μένουν στην τσέπη από έναν ετήσιο μικτό μισθό 100.000 ευρώ μετά τη φορολογία σε όλη την Ευρώπη; – Η ελληνική «περίπτωση»
- Η Πάρις δεν νιώθει υποχρεωμένη να μιλάει για τον πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον





