Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία θεία, ένας ανιψιός, το πάρτι των γενεθλίων και η μήνυση

Μία θεία, ένας ανιψιός, το πάρτι των γενεθλίων και η μήνυση

Μια περίεργη υπόθεση απασχόλησε δικαστήριο στο Κονέκτικατ. Θεία μήνυσε (για τυπικούς λόγους) τον ανιψιό της, επειδή έσπασε τον καρπό της όταν το παιδί πήδηξε στην αγκαλιά της στο πάρτι των γενεθλίων του. Ο 12χρονος, πάντως, είπε την αγαπά.

Ένας 12χρονος που τον «μήνυσε» η θεία του ζητώντας αποζημίωση ύψους 127.000 δολαρίων επειδή έσπασε τον καρπό της όταν το παιδί πήδηξε στην αγκαλιά της πριν από τέσσερα χρόνια, στο πάρτι των γενεθλίων του, δήλωσε ότι «την αγαπά» και ξέρει πως και εκείνη τον αγαπά επίσης.

Δικαστήριο του Μπρίτζπορτ, στο Κονέκτικατ, απέρριψε τον ισχυρισμό της 54χρονης Τζένιφερ Κόνελ ότι ο ανιψιός της, ο Σον Ταράλα, της οφείλει αποζημίωση για τον τραυματισμό που υπέστη τον Μάρτιο του 2011 στο πάρτι των γενεθλίων του.

Πολλοί χρήστες ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν δριμύτατα τη θεία για την απόφασή της να σύρει το παιδί στα δικαστήρια.

«Δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να πληγώσει την οικογένεια ή εμένα» υπερασπίστηκε τη θεία του ο Σον μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η Κόνελ από την πλευρά της υποστήριξε ότι το όλο θέμα ήταν μια παρεξήγηση: Ήταν υποχρεωμένη να κατονομάσει το παιδί στην αγωγή που υπέβαλε ώστε η ασφαλιστική εταιρεία να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και αποθεραπείας της.

«Ήταν απλώς ένα τυπικό θέμα. Το είχα πει από την αρχή, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος. Δεν θέλω να μηνύσω τον Σον» είπε.

Η Κόνελ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι όταν το αγόρι πήδηξε στην αγκαλιά της έπεσαν και οι δύο κάτω. Υποστηρίζει ότι λόγω του τραυματισμού της, δυσκολευόταν να ανέβει τη σκάλα στο διαμέρισμά της και ότι η κοινωνική ζωή της επηρεάστηκε αρνητικά.

Η μητέρα του Σον πέθανε το 2014.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024