Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο Σισέ για υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά

Συνελήφθη ο Σισέ για υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε την Τρίτη τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, και άλλα τρία άτομα με την υποψία της απόπειρας εκβιασμού του 31χρονου άσου της Λιόν και της εθνικής Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, χρησιμοποιώντας «ροζ» βίντεο. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του δημόσιου κατήγορου, και οι τέσσερις συλληφθέντες τέθηκαν υπο κράτηση στα δυτικά του Παρισιού και τη Μασσαλία στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και αδικημάτων που τιμωρούνται με τουλάχιστον πέντε χρόνια στη φυλακή.

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε την Τρίτη τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, και άλλα τρία άτομα με την υποψία της απόπειρας εκβιασμού του 31χρονου άσου της Λιόν και της εθνικής Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, χρησιμοποιώντας «ροζ» βίντεο.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του δημόσιου κατήγορου, και οι τέσσερις συλληφθέντες τέθηκαν υπο κράτηση στα δυτικά του Παρισιού και τη Μασσαλία στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και αδικημάτων που τιμωρούνται με τουλάχιστον πέντε χρόνια στη φυλακή.

Ο Σισέ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ, συνελήφθη επειδή γνώριζε τους άλλους εμπλεκομένους, ωστόσο δεν υπάρχει υποψία εναντίον του ότι είναι υποκινητής της υπόθεσης, όπως δήλωσε στέλεχος της αστυνομίας.

Το γραφείο του δημόσιου κατήγορου πρόσθεσε ότι ο 34χρονος Σισέ, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση νωρίτερα μέσα στη χρονιά, συνελήφθη στις έξι το πρωί.

Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024