Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: O ακτιβιστής πίσω από την ταινία για τη Volkswagen

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: O ακτιβιστής πίσω από την ταινία για τη Volkswagen

Ελισάβετ Σταμοπούλου Είναι γνωστό το πάθος του για την προστασία του περιβάλλοντος και τον ακτιβισμό. Εκείνο όμως που διερευνάται ακόμα, καθώς πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, είναι η απόφαση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το σκάνδαλο εκπομπών ρύπων της Volkswagen. Ακολουθώντας μια συμφωνία με την Paramount, θα ασχοληθεί με το […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Είναι γνωστό το πάθος του για την προστασία του περιβάλλοντος και τον ακτιβισμό. Εκείνο όμως που διερευνάται ακόμα, καθώς πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, είναι η απόφαση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το σκάνδαλο εκπομπών ρύπων της Volkswagen.

Ακολουθώντας μια συμφωνία με την Paramount, θα ασχοληθεί με το εγχείρημα μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Appian Way, που έχει δουλέψει πάνω σε ταινίες όπως τις «Λύκος τη Wall Street» και «Σκουριασμένη Πόλη».

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του επερχόμενου βιβλίου του δημοσιογράφου των New York Times, Jack Ewing, που ερευνά το σκάνδαλο της Volkswagen.

Θα εξερευνηθεί η φιλοσοφία πίσω από τις λέξεις «περισσότερο, καλύτερο, γρηγορότερο» που τροφοδότησαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρικές απάτες.

Άγνωστο παραμένει, ωστόσο, ακόμη εάν ο Ντι Κάπριο θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, με τα όνομα του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και το καστ να μην έχουν βγει στην επιφάνεια.

Ο Ντι Κάπριο, που έχει προταθεί πέντε φορές για Όσκαρ και ακόμη δεν έχει κερδίσει κάποιο, επιβεβαιώνει συνεχώς το ενδιαφέρον του για την κλιματική αλλαγή καθώς υπέγραψε συμφωνία με τη Netflix ώστε να παράγει μια σειρά από ντοκιμαντέρ που πραγματεύονται την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίζει να δει κανείς πώς ο ηθοποιός που θεωρείται ένα από τα «χρυσά παιδιά» της βιομηχανίας του θεάματος, με το όνομά του να φιγουράρει πλάι σε τίτλους μεγάλων, εισπρακτικά, ταινιών, θα αποτυπώσει στη μεγάλη οθόνη το πρότζεκτ με τη Volkswagen.

Δεν είναι η πρώτο φορά, δε, που ο Ντι Κάπριο γίνεται κινηματογραφικά μέρος του κόσμου της απάτης και των σκανδάλων. Την προσοχή τραβούν οι αποφάσεις γύρω από την πρωταγωνιστική ομάδα που θα πλαισιώσει το τελευταίο του εγχείρημα, όπως και το εάν τελικά θα παίξει στην ταινία.

Ο αγαπημένος του Μάρτιν Σκορσέζε φαίνεται πως δεν σταματά να απασχολεί την επικαιρότητα με τολμηρές πρωτοβουλίες.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024