Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Βγήκαν μαχαίρια στο 1ο ΕΠΑΛ Καρυδαλλού

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια συμπλοκής τεσσάρων μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15χρονου μαθητή στα πόδια. Ο μαθητής φέρεται να ισχυρίστηκε στη διεύθυνση του σχολείου και την αστυνομία ότι δύο εκ των συμμαθητών του τού επιτέθηκαν με πτυσσόμενο μαχαίρι.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια συμπλοκής τεσσάρων μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15χρονου μαθητή στα πόδια.

Ο μαθητής φέρεται να ισχυρίστηκε στη διεύθυνση του σχολείου και την αστυνομία ότι δύο εκ των συμμαθητών του τού επιτέθηκαν με πτυσσόμενο μαχαίρι.

Στο σημείο κλήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες ένας 17χρονος και ένας 19χρονος και σήμερα ένας 15χρονος.

Η σημερινή σύλληψη έγινε, καθώς ο 15χρονος μαθητής στον οποίο επιτέθηκαν λόγω του σοκ δεν μπορούσε να προσδιορίσει χθες στη διεύθυνση του σχολείου και το τρίτο άτομο, το οποίο πήρε μέρος στη συμπλοκή.

Στους συλληφθέντες δεν εντοπίστηκαν μετά από σωματική έρευνα τα πτυσσόμενα μαχαίρια, ενώ και για τους τρεις, που αρνήθηκαν τα ισχυριζόμενα και τις κατηγορίες του συμμαθητή τους, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Αύριο, Τετάρτη, ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου αναμένεται να συνεδριάσει, προκειμένου να ακολουθηθεί η πειθαρχική διαδικασία για τους τρεις μαθητές.

Το πρώτο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της Ελλάδας, στο οποίο φοιτούν 650 μαθητές και έχει διακριθεί πολλές φορές για τις δυνατότητες των μαθητών του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024