Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ θα αναγορευτεί ο Φρανσουά Ολάντ
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ θα βρεθεί στην Αθήνα για μια ξεχωριστή περίσταση: την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η τελετή θα γίνει παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος επίσης έχει αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας σε γαλλικό πανεπιστήμιο.
Η τελετή θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου (από τις 10.00 π.μ. ως τις 12.00 μ.) στη μεγάλη αίθουσα του ιδρύματος στο κεντρικό κτίριο της οδού Πανεπιστημίου.
Στη διάρκεια της τελετής θα γίνει προσφώνηση από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο, ενώ θα παρουσιάσει το έργο και την προσωπικότητα του τιμωμένου ο αναπληρωτής πρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Ναπολέων Ν. Μαραβέγιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόδος: Τραγωδία – Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα στ’ Αφάντου
- Στην όγδοη θέση η Τζένγκο
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Παρουσιάζει τον εαυτό του ως Μεσσία που αν φύγει, θα χαθεί η χώρα
- Axios: Σύμβουλοι του Τραμπ φοβούνται ότι η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
- Ακίνητα: Ανάπτυξη για τους δείκτες της οικονομίας, στεγαστική κρίση για τα νοικοκυριά
- LIVE: Ίντερ – Ελλάς Βερόνα


