Ινδία: Ο πιο επιβλητικός και πολύχρωμος ναός σε όλο τον κόσμο
Στην πόλη Μαντουράι της Ινδίας βρίσκεται ένας από τους εντυπωσιακότερους ναούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος για τον ναό Meenakshi, ο οποίος διαθέτει 12 πύργους με τον υψηλότερο να φτάνει τα 52 μέτρα, ενώ καλύπτει έκταση 45 στρεμμάτων και αποτελείται από 33.000 πολύχρωμα αγάλματα.
Στην πόλη Μαντουράι της Ινδίας βρίσκεται ένας από τους εντυπωσιακότερους ναούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο λόγος για τον ναό Meenakshi, ο οποίος διαθέτει 12 πύργους με τον υψηλότερο να φτάνει τα 52 μέτρα, ενώ καλύπτει έκταση 45 στρεμμάτων και αποτελείται από 33.000 πολύχρωμα αγάλματα.
Ο ναός είναι αφιερωμένος στην θεά Parvati και στον σύζυγό της Shiva και τα 33.000 αγάλματα απεικονίζουν σκηνές από το γάμο τους.
Το μεγάλο μέρος του ναού «προστατεύεται» από δέκα πύλες- πύργους. Ο ψηλότερος από τους δέκα είναι ο νότιος πύργος που χτίστηκε το 1559 και αγγίζει τα 170 μέτρα σε ύψος.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών