
«Ξαναχτύπησε» η Ραχήλ Μακρή δηλώνοντας ότι δεν θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, διαμηνύει μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ακόμη κι αν στείλουν να την πιάσουν.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, διαμηνύει μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ακόμη κι αν στείλουν να την πιάσουν.
Η κ. Μακρή έχει αναρτήσει ένα βίντεο από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014 ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όπου ανέφερε ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.
«Ούτε εγώ θα πληρώσω θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Εξάλλου δεν τον ψήφισα δύο φορές μια με Σαμαρά και μια με εσάς. Οπότε μπορείτε να στείλετε να με πιάσουν με ντου» έγραψε στο Facebook η κ. Μακρή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζαχαράκη για πανελλαδικές: «Το ισχύον μοντέλο έχει φτάσει στα όρια του – Να μην κρίνεται το μέλλον σε μία τρίωρη εξέταση»
- Υποβοηθούμενος θάνατος: Πρώτη υπόθεση ευθανασίας στην Ουρουγουάη
- Εξαφάνιση Χριστίνας Εξαρχουλέα: Νέες μαρτυρίες-κλειδιά – Στο Μίσιγκαν κρύβεται ο καταζητούμενος σύζυγος
- Η «κατάρα» στο glass floor του «Τ-Center» – Πρώτα ο Λεσόρ, μετά ο Φαλ και τώρα ο Γκαρούμπα (vid)
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι σαμποτάρουν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις
- Αθηνά Οικονομάκου: Μαζί με την Ευγενία Σαμαρά στη Λισαβόνα για το bachelor της
