
«Ξαναχτύπησε» η Ραχήλ Μακρή δηλώνοντας ότι δεν θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, διαμηνύει μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ακόμη κι αν στείλουν να την πιάσουν.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, διαμηνύει μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ακόμη κι αν στείλουν να την πιάσουν.
Η κ. Μακρή έχει αναρτήσει ένα βίντεο από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014 ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όπου ανέφερε ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.
«Ούτε εγώ θα πληρώσω θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Εξάλλου δεν τον ψήφισα δύο φορές μια με Σαμαρά και μια με εσάς. Οπότε μπορείτε να στείλετε να με πιάσουν με ντου» έγραψε στο Facebook η κ. Μακρή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Με Ντόρσεϊ κόντρα στην Μονακό – Η 12άδα για το Game 2
- Πάργα: Δύο ανήλικοι απείλησαν με σουγιά μαθήτρια μέσα σε σχολικό λεωφορείο- Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
- Η Ομάδα Αλήθειας πάει Βρυξέλλες;
- Μαρτίνεθ: «Έμπειρη ομάδα ο Παναθηναϊκός, φτιαγμένος για να κατακτήσει την Euroleague»
- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Στο «κόκκινο» η Αττική
- ΕΚΤ: Η καθησυχαστική Λαγκάρντ και οι φωνές για τις επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή

