Oι νέοι, υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης των 3,0 λίτρων παίρνουν θέση πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες των τετρακίνητων εκδόσεων της ανανεωμένης Porsche 911.

Ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος boxer διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 370 ίππους ροπής στην περίπτωση της 911 Carrera 4 και 420 ίππους 420 στην περίπτωση της 911 Carrera 4S.

Σε συνδυασμό με το επίσης νέο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης οι 911 Carrera 4 και 4S αναδεικνύονται για πρώτη φορά ταχύτερες στη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις στις οποίες η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά των τετρακίνητων εκδόσεων της ανανεωμένης Porsche 911 ξεχωρίζει η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (PASM), η οποία αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιορίζει την απόσταση των επιφανειών του αμαξώματος από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά.

Αντιθέτως, μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού και μάλιστα των εκδόσεων S αποτελεί το σύστημα τετραδιεύθυνσης, χάρη στο οποίο η ανανεωμένη Porsche 911 αποκτά μεγαλύτερη ευελιξία και ακόμα πιο φιλική προς τον οδηγό συμπεριφορά.

auto.in.gr