Προπηλάκισαν εφοριακούς σε πανηγύρι στο Αμύνταιο
Ένταση επικράτησε σε πανηγύρι στο Αμύνταιο της Φλώρινας, όταν τρεις εφοριακοί επιχείρησαν να κάνουν ελέγχους στους εμπόρους που είχαν στήσει τους πάγκους τους. Οι έμποροι αντέδρασαν έντονα στην παρουσία τους, τους προπηλάκισαν, ενώ προχώρησαν και σε μηνύσεις.
Ένταση επικράτησε σε πανηγύρι στο Αμύνταιο της Φλώρινας, όταν τρεις εφοριακοί επιχείρησαν να κάνουν ελέγχους στους εμπόρους που είχαν στήσει τους πάγκους τους.
Οι έμποροι αντέδρασαν έντονα στην παρουσία τους, τους προπηλάκισαν, ενώ προχώρησαν και σε μηνύσεις.
Το επεισόδιο ξέσπασε όταν κλιμάκιο ελεγκτών που αποτελούνταν από δύο γυναίκες και έναν άνδρα, πήγαν για έλεγχο σε πανηγύρι στο Αμύνταιο.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι έμπορος είχε αδήλωτη ταμειακή μηχανή και έκοβες αποδείξεις.
Όταν οι ελεγκτές ανακοίνωσαν στην έμπορο την παράβαση και την ενημέρωσαν ότι το προβλεπόμενο πρόστιμο φτάνει στα 2.500 ευρώ, τότε το κλίμα εντάθηκε. Η έμπορος μαζί με συναδέλφους της από διπλανούς πάγκους άρχισαν να φωνάζουν στους εφοριακούς και να τους ζητούν να φύγουν.
Η έμπορος κατέθεσε μήνυση σε βάρος των εφοριακών για κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος. Επί τόπου βρέθηκε αμέσως αστυνομική δύναμη που οδήγησε τους εφοριακούς στο τμήμα, αλλά και την ίδια την έμπορο επειδή, αν και δεν της υπέβαλαν μήνυση οι εφοριακοί, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν σε βάρος της άλλες δικαστικές αποφάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραδίδεται η Φοιτητική Εστία στο Καρπενήσι-Επίσκεψη Περιφερειάρχη
- Τρέχουν να αποτρέψουν… αρρυθμίες στην ΚΟ της ΝΔ – Παρασκηνιακές ζυμώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή
- Βόλος: Ληστής χτύπησε ένοικο πολυκατοικίας με σίδερο και τον έσφιγγε στον λαιμό να τον πνίξει
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- Γιατί η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ αποχώρησε από τo The White Lotus; Χάος και παρασκήνιο με τον Μάικ Γουάιτ
- Σκουριές: Στην τελική ευθεία για παραγωγή η επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα