Καμπάνια «Κάντε το για τη μαμά» καλεί τους Δανούς να κάνουν περισσότερο σεξ
Η υπογεννητικότητα είναι σημαντικό πρόβλημα και για τη Δανία, τουλάχιστον όμως εκεί δεν λείπει η φαντασία: πρακτορείο ταξιδίων λανσάρει την καμπάνια «Κάντε το για τη μαμά».
Η υπογεννητικότητα είναι σημαντικό πρόβλημα και για τη Δανία, τουλάχιστον όμως εκεί δεν λείπει η φαντασία: πρακτορείο ταξιδίων λανσάρει την καμπάνια «Κάντε το για τη μαμά».
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι οι Δανοί κάνουν περισσότερο σεξ στις διακοπές. Γι΄αυτό και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Spies καλεί τους μεσήλικες να χρηματοδοτήσουν και να προσφέρουν στα παιδιά τους σε ηλιόλουστες περιοχές του εξωτερικού.

«Στείλτε το παιδί σας σε δραστήριες διακοπές και θα παραλάβετε το εγγονάκι σας εντός εννέα μηνών» λέει η εταιρεία στο δικτυακό τόπο της.
«Το δανέζικο σύστημα πρόνοιας δέχεται πιέσεις. Παρά τη μικρή πρόοδο, οι γεννήσεις δεν είναι αρκετές» επισημαίνει το βίντεο της καμπάνιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»




