Μετά την εικαστικού ενδιαφέροντος παρουσίαση των «γραμμών» του μέσω συρμάτινων γλυπτών στους δρόμους του Λονδίνου, η βρετανική φίρμα κάνει ένα ακόμα βήμα προς την αποκάλυψη του ανοιχτού Evoque, αυτή τη φορά με ένα video που εστιάζει στις off-road δυνατότητές του.

Με το χαρακτηρισμό του «convertible παντός καιρού», η Land Rover επιχειρεί με υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα από τις δοκιμές του Evoque Convertible σε περιπετειώδης διαδρομές, να δείξει ότι ο ανοιχτός χαρακτήρας της νέας έκδοσης δεν θα αλλοιώσει τις off-road δυνατότητες του SUV μοντέλου.

Όπως και να έχει, «το πρώτο compact πολυτελές convertible SUV στον κόσμο», όπως το χαρακτηρίζει η Land Rover έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Los Angeles τον προσεχή Νοέμβριο με την προοπτική να περάσει στις γραμμές παραγωγής από την άνοιξη του 2016.

Επίσης, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το Evoque Convertible θα μοιραστεί τα ίδια μηχανικά και μη μέρη με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, προσφέροντας τα ίδια εξοπλιστικά χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης.

auto.in.gr