Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χάφμαν μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και το τέλος που πλησιάζει

Ο Χάφμαν μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και το τέλος που πλησιάζει

Ο πρώην σέντερ των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Τορόντο Ράπτορς, Νέιτ Χάφμαν, μίλησε σήμερα για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και την πρόγνωση των γιατρών, οι οποίοι του δίνουν μόλις λίγους μήνες ζωής. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος Αμερικανός δήλωσε: «Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής ακόμη. Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω μέχρι δώδεκα μήνες. Διαφορετικά δεν θα αντέξω πάνω από έξι μήνες».

Ο πρώην σέντερ των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Τορόντο Ράπτορς, Νέιτ Χάφμαν, μίλησε σήμερα για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και την πρόγνωση των γιατρών, οι οποίοι του δίνουν μόλις λίγους μήνες ζωής.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος Αμερικανός δήλωσε: «Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής ακόμη. Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω μέχρι δώδεκα μήνες. Διαφορετικά δεν θα αντέξω πάνω από έξι μήνες».

Σχετικά με το πως αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση είπε: «Πραγματικά, δεν ξέρω τι να κάνω. Μιλάμε για μία πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή η χημειοθεραπεία έχει πολλές παρενέργειες στο σώμα μου. Από αυτά που μου είπε ο γιατρός, είναι ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί θανάσιμα. Θεωρώ πως όλοι ξέρουν ότι ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά».

Πάντως, από τότε που μαθεύτηκε το πρόβλημα υγείας του, ο Χάφμαν έχει δεχθεί αρκετή συμπαράσταση, με τον ίδιο να λέει σχετικά: «Εκτιμώ τα ευγενικά λόγια και τις προσευχές του κόσμου. Κάνω προσπάθεια να απαντήσω σε όλους. Με προσκάλεσαν στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Σικάγο. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα στο facebook τις τελευταίες μέρες. Έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους που ήλπιζαν να με δουν στο Ισραήλ, όπου με αγαπούν και τους λείπω».

Τέλος, αποκάλυψε πώς αντέδρασε η οικογένεια του σε αυτά τα νέα: «Δεν έχω πει στο γιο μου ακόμα για την κατάστασή μου. Θα το κάνω άμεσα. Η σύζυγός μου το πήρε βαριά. Είναι δυνατή και με υποστηρίζει. Τακτοποιεί όλα τα γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί της».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024