Επιχειρηματίας της Μυκόνου στο ΣτΕ κατά του αυξημένου ΦΠΑ στα νησιά
Δύο δικηγόροι των Αθηνών σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι κατ' εντολή επιχειρηματία, κατοίκου Μυκόνου, θα καταθέσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή για την επιβολή αυξημένου ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου.
Δύο δικηγόροι των Αθηνών σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι κατ’ εντολή επιχειρηματία, κατοίκου Μυκόνου, θα καταθέσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή για την επιβολή αυξημένου ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου.
Οι δύο δικηγόροι θα ζητήσουν από το ΣτΕ την ακύρωση της από 29.9.2015 υπουργικής απόφασης που προβλέπει την κατάργηση των μειώσεων των συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή της Μητέρας: Η Μελάνια Τραμπ για το γιο της Μπάρον, τη μητέρα της και οι συμβουλές μητρότητας
- Απόδοση στο σχολείο και οικονομικοί πόροι – Το χάσμα είναι ζήτημα κοινωνικού περιβάλλοντος
- Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: Ο «εθνικός ωτακουστής» κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής, αντί να λογοδοτήσει
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Ξεκίνησε η απομάκρυνση των επιβατών του MV Hondius που βρισκόταν σε καραντίνα
- Γεωργία: Η πενταετία που «εξαϋλώθηκε» το αγροτικό εισόδημα
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»



