Επιχειρηματίας της Μυκόνου στο ΣτΕ κατά του αυξημένου ΦΠΑ στα νησιά
Δύο δικηγόροι των Αθηνών σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι κατ' εντολή επιχειρηματία, κατοίκου Μυκόνου, θα καταθέσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή για την επιβολή αυξημένου ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου.
Δύο δικηγόροι των Αθηνών σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι κατ’ εντολή επιχειρηματία, κατοίκου Μυκόνου, θα καταθέσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή για την επιβολή αυξημένου ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου.
Οι δύο δικηγόροι θα ζητήσουν από το ΣτΕ την ακύρωση της από 29.9.2015 υπουργικής απόφασης που προβλέπει την κατάργηση των μειώσεων των συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Καταγγελία για «επίθεση Πλακιά με κλωτσιές» κατά του κατηγορούμενου Στουρνάρα
- Θρίλερ στην Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
- Νίσυρος: Νέος μόνιμος σεισμολογικός σταθμός ενισχύει την παρακολούθηση του ηφαιστείου στο νησί
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Επικοινωνιακά τεχνάσματα από Μητσοτάκη: Επιτήρηση έργων και υποσχέσεις για παροχές
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442