Μείωση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών
Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζήτησε σήμερα και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος με επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζήτησε σήμερα και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος με επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Η Ομοσπονδία καλεί την κυβέρνηση «να τηρήσει την εξαγγελία που έγινε τον Ιούλιο, από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Μάρδα στη Βουλή, ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη μείωση του φόρου κατανάλωσης στα 60 ευρώ το χιλιόλιτρο (6 λεπτά το λίτρο) από 15 Οκτωβρίου».
Το προηγούμενο μέτρο, αναφέρει, επέδρασε καταστροφικά τόσο στον κλάδο των βενζινοπωλών αφού συνετέλεσε σε σημαντικό βαθμό μαζί με τα άλλα μέτρα του μνημονίου στο κλείσιμο 2.500 πρατηρίων, αλλά και στη θέρμανση των ανθρώπων και στο περιβάλλον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
