Διάλεξη Dani Rodrik: «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από εμπειρίες άλλων χωρών»
Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 18:00, ο Καθηγητής Dani Rodrik (Καθηγητής ∆ιεθνούς Πολιτικής Οικονοµίας στη Σχολή ∆ιακυβέρνησης «Τζον Κέννεντυ» του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ) θα παραθέσει διάλεξη με τίτλο «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από εμπειρίες άλλων χωρών» στο πλαίσιο του προγράμματος Διαλέξεων Kapuscinski για την Ανάπτυξη (Kapuscinski Development Lectures).
Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 18:00, ο Καθηγητής Dani Rodrik (Καθηγητής ∆ιεθνούς Πολιτικής Οικονοµίας στη Σχολή ∆ιακυβέρνησης «Τζον Κέννεντυ» του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ) θα παραθέσει διάλεξη με τίτλο «Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από εμπειρίες άλλων χωρών» στο πλαίσιο του προγράμματος Διαλέξεων Kapuscinski για την Ανάπτυξη (Kapuscinski Development Lectures).
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Αμφιθέατρο «Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά» (Αιόλου 82-84, Αθήνα).
Την εκδήλωση συντονίζει ο Καθηγητής Οικονομικών και Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Πετράκης.
Η σειρά των διαλέξεων είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Megaron plus.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 16:30.
Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάλεξη και το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.
Ξένη δημοσίευση
- Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανοιχτή προπόνηση και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής
- Ποντένσε και Εσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Μεταβίβαση ακινήτων σε… επτά μήνες – Ο Γολγοθάς της γραφειοκρατίας
- «The Match» – Ο Μαραντόνα, ο μύθος και η πολιτική πίσω από τον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία του 1986
- Γιατί ο Τραμπ έχει δίκιο με την αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από Γερμανία
- Ο περίεργος αγώνας δρόμου της ΕΠΟ για τον Λανουά και της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών
- AI: Πόσο κοντά είναι ένας Αρμαγεδδώνας τεχνητής νοημοσύνης – Το μεγάλο στοίχημα για τις κυβερνήσεις
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 22 Μαΐου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 16.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-fatih-turan-63325184-27730386-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442