Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας»

Αρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας»

Αρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας», που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και φέτος θα έχει αντίτιμο 1 ευρώ, για έναν ιδιαίτερο σκοπό: «Με 1€ συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία». Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 09.00 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα υπάρχουν τέσσερις διαδρομές για όλες τις... αντοχές.

Αρχισαν οι εγγραφές για τον «29ο Γύρο της Αθήνας», που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και φέτος θα έχει αντίτιμο 1 ευρώ, για έναν ιδιαίτερο σκοπό:

«Με 1€ συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία. Με την συμμετοχή 30.000 ατόμων, καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 30.000€, κάνοντας πράξη την αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, τον οποίο ο Οργανισμός θα προσφέρει στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», για την έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά.

30.000 συμμετοχές θα χαρίσουν το χαμόγελο και την ελπίδα στους μικρούς μας φίλους!»

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 09.00 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα υπάρχουν τέσσερις διαδρομές για όλες τις… αντοχές.

Αναλυτικά:

10 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:00

Eκκίνηση Καλλιμάρμαρο – Λ. Βασ. Κων/νου – Λ. Βασ. Σοφίας – στο ύψος της πλ. Μαβίλλη διερχόμαστε στο ρεύμα καθόδου της Λ. Βασ. Σοφίας – (αριστ.) στη Ζαχάρωφ – (αριστερά) στη Λ. Αλεξάνδρας (ρεύμα ανόδου) – (δεξιά) στην Πατησίων – Κοδριγκτώνος (αριστ.) – Αχαρνών (αριστερά) – Καματερού-Χαλκοκονδύλη-3ης Σεπτεμβρίου(δεξιά) – ύψος Ομονοίας (αριστερά) – Πανεπιστημίου – Λ. Αμαλίας – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά στο αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Βασ. Κων/νου – τερματισμός

5 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:15

Αφετηρία επι της Λ. Βασ. Κωνστ/νου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – κόμβος Hilton -(αριστερά) στη Λ. Βασ.Σοφίας στο δεξί ρεύμα κίνησης-Ακαδημίας – Ιπποκράτους (αριστερά) – Πανεπιστημίου (αριστερά) – Λ. Βασ. Αμαλίας – Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά, αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Λ.Βασ.Κωνστ/νου – τερματισμός.

3 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:30

Αφετηρία επί της Ηρώδου του Αττικού – (δεξιά)στην Ησιόδου-Ριγίλλης – (αριστερά)στο αντίθετο ρεύμα στην Λ. Βασ. Σοφίας – (αριστερά) – στη Λ. Αμαλίας (αριστερά) – στη Λ. Βασ. Όλγας – (αριστερά) στη Λ. Βασ. Κωνστ/νου – τερματισμός επι της Λ. Βασ. Κωνστ/νου.

1χλμ/ΑΜΕΑ – ώρα εκκίνησης 9:15

Πινακοθήκη(κόμβος Hilton)-αντίθετη κίνηση δρομέων προς το Καλλιμάρμαρο-Καλλιμάρμαρο(τερματισμός)

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων θα δέχεται ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα του (www.opanda.gr) έως τις 16 Οκτωβρίου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024