Τέλος ο Ροναλντίνιο από τη Φλουμινένσε σε χρόνο ρεκόρ
Πριν από δύο μήνες πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι της Φλουμινένσε αποθέωσαν στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο, το νέο μεγάλο αστέρι της αγαπημένης τους ομάδας, τον Ροναλντίνιο. Ο δύο φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς σ' όλο τον πλανήτη, είχε μόλις υπογράψει 17μηνο συμβόλαιο με τη «Φλου», αλλά η συνεργασία δεν έμελλε να προχωρήσει.
Πριν από δύο μήνες πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι της Φλουμινένσε αποθέωσαν στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο, το νέο μεγάλο αστέρι της αγαπημένης τους ομάδας, τον Ροναλντίνιο. Ο δύο φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς σ’ όλο τον πλανήτη, είχε μόλις υπογράψει 17μηνο συμβόλαιο με τη «Φλου», αλλά η συνεργασία δεν έμελλε να προχωρήσει.
Tη Δευτέρα ο 35χρονος σούπερ σταρ έλυσε τη συνεργασία του με τη ομάδα του Ρίο, χωρίς να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες για την απόφαση αυτή. Στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της πρόλαβε να παίξει σε 9 παιχνίδια, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Πλέον ο «Ρόνι» αναζητά την 9η ομάδα της καριέρας του, μετά τις Γκρέμιο, Παρί, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Κερέταρο και Φλουμινένσε.
Ο Ροναλντίνιο έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, όπως και τον τίτλο στην ιταλική Serie A με τη Μίλαν. Ακόμη, κέρδισε το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ατλέτικο Μινέιρο και το ομοσπονδιακό πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο με τη Φλαμένγκο, ενώ με την εθνική Βραζιλίας πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2002.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρδίτσα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο ανήλικους δράστες λίγο μετά τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή
- Ελλάδα και 17 ακόμη χώρες χαιρετίζουν τις συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου – Καλούν σε αποκλιμάκωση
- Θα συνεχιστεί την Τετάρτη το παιχνίδι του Τσιτσιπά – Διεκόπη λόγω σκότους (1-1, vid)
- Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου, ενώ συνεχίζονται οι συγκρούσεις IDF και Χεζμπολάχ
- Γλυφάδα: Άγνωστοι βανδάλισαν σχολικό συγκρότημα – Έκλεψαν ακόμα και τα χρήματα για την εκδρομή – Σοκάρουν οι εικόνες
- Γάλλος μεγιστάνας της μόδας αποχωρεί από τον οίκο της Βικτόρια Μπέκαμ καθώς οι ζημίες αυξάνονται



