Ο Αντετοκούνμπο δεν ξεχνά την Εθνική στο Μιλγουόκι
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΝΒΑ ξεκίνησε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς Μπακς, χωρίς ωστόσο να ξεχνά όσα έγιναν στη Γαλλία.
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΝΒΑ ξεκίνησε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς Μπακς, χωρίς ωστόσο να ξεχνά όσα έγιναν στη Γαλλία.
«Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και χαίρομαι πολύ που εκπροσώπησα την Ελλάδα. Έμαθα πολλά και παίζοντας επτά παιχνίδια σε δέκα βράδια με βοήθησε πολύ» είπε στη media day της ομάδα του Μιλγουόκι και τόνισε για τον αποκλεισμό από τους Ισπανούς: «Ήμουν λίγο απογοητευμένος. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Ισπανία. Δεν ξέρω τι να πω… Συγχαρητήρια πάντως στην Ισπανία. Νιώθεις καλύτερα όταν ξέρεις πως έχεις χάσει από την καλύτερη ομάδα του τουρνουά».
Όσον αφορά στο ύψος του υπογράμμισε: «Λυπάμαι παιδιά, δεν ψήλωσα άλλο. Είμαι ακόμη 2,11μ.».
Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στους τομείς, πάνω στους οποίους δούλεψε το καλοκαίρι: «Δούλεψα σε κάποια πράγματα. Στο ποστάρισμά μου, στο σουτ μου, για να σουτάρω από πιο ψηλά και πιο γρήγορα, ενώ δούλεψα και στο σώμα μου για να γίνω πιο δυνατός. Πιστεύω πως ο κόουτς φέτος θα μου δίνει τη δυνατότητα να σουτάρω περισσότερο».
Επίσης, μίλησε και για τους στόχους των Μιλγουόκι Μπακς: «Ελπίζω να είμαστε πολύ καλύτεροι. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Έχουμε ενισχυθεί και διαθέτουμε την ομάδα για να φτάσουμε πιο ψηλά. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και φέτος όχι να μπούμε στα play offs, αλλά και να συνεχίσουμε πέρα από τον πρώτο γύρο. Θεωρώ πως είναι εφικτό».
Τέλος, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην τιμωρία του, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μάικ Ντανλίβι στα περσινά play off: «Δεν με ενοχλεί τόσο. Σίγουρα ήθελα να παίξω στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι δύσκολο που δεν θα μπορώ. Όμως πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου κι εγώ θέλω να μάθω από αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη αστυνομικός με παράνομο οπλισμό – Εξετάζεται η συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιασμών
- Σιμεόνε: «Άρσεναλ και Παρί θα δώσουν πόλεμο – Θα κερδίσει όποιος αντέξει περισσότερο»
- Μάριος Παπαγεωργίου: «Το πρόσωπο που δικάζεται ξέρει πολλά» – Κρίσιμες λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ
- Σε ισχύ από σήμερα τα νέα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα MMM
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για το… 63-0 και τη στέψη οι «ερυθρόλευκοι», για να μείνουν ζωντανοί οι «πράσινοι»