Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν αποσύρεται πριν από το 2017 ο Νοβίτζκι

Δεν αποσύρεται πριν από το 2017 ο Νοβίτζκι

Τουλάχιστον για δύο χρόνια θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τον Ντιρκ Νοβίτζκι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στη Media Day των Ντάλας Μάβερικς εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν, 18η δική του, στο NBA. Σε ερώτηση για τον αν κάνει σχέδια για την απόσυρση του ο γερμανός σούπερ σταρ απάντησε πως πρώτα θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του Ντάλας, το οποίο λήγει το 2017.

Τουλάχιστον για δύο χρόνια θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τον Ντιρκ Νοβίτζκι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στη Media Day των Ντάλας Μάβερικς εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν, 18η δική του, στο NBA.

Σε ερώτηση για τον αν κάνει σχέδια για την απόσυρση του ο γερμανός σούπερ σταρ απάντησε πως πρώτα θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του Ντάλας, το οποίο λήγει το 2017.

«Προφανώς και η ώρα της απόσυρσης πλησιάζει αλλά δεν σκέφτομαι κάθε μέρα τις παραλίες. Θέλω να παίξω άλλα δύο χρόνια με το συμβόλαιο που έχω εδώ, εύχομαι σε υψηλό επίπεδο, να είμαι ανταγωνιστικός και αποδοτικός όποτε παίζω. Μετά θα έρθει και η απόσυρση. Προς το παρόν, όμως, νομίζω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια κατέστησε σαφές πως όταν το αποφασίσει θα το ανακοινώσει την τελευταία στιγμή.

«Κάποιος που με ξέρει θα γνωρίζει ότι δεν είμαι από τους αθλητές που το ανακοινώνουν ένα χρόνο πριν. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ. Θα πρέπει να μιλάω κάθε μέρα. Όταν φύγω, θα φύγω. Έτσι θα γίνει», συμπλήρωσε.

Έτσι λοιπόν παρά το γεγονός ότι οι Μάβερικς θα έχουν μια μέτρια ομάδα αυτή τη σεζόν, ο Νοβίτζκι θα αποτελεί έναν λόγο για να παρακολουθήσεις τους αγώνες τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024