Κινητοποιήσεις αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων
Πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, κατά την πολύωρη συνεδρίασή του τη Δευτέρα στην Πρέβεζα.
Πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, κατά την πολύωρη συνεδρίασή του τη Δευτέρα στην Πρέβεζα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Καμπούρης μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε ότι αφού καταγράφηκε και κατατέθηκε η ανησυχία και ο προβληματισμός όλων ενόψει των νέων φορολογικών μέτρων για τους αγρότες και του κτηνοτρόφους, ελήφθη απόφαση για κινητοποιήσεις άμεσα.
Ειδικότερα δήλωσε: «Ομόφωνα συναποφασίσαμε, σε συντονισμό και συνεργασία με τους άλλους φορείς των αγροτών και κτηνοτρόφων να προχωρήσουμε σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου. Αρχικά, θα είναι περιφερειακές ως κτηνοτρόφοι, σε νομούς όπου υπάρχει ετοιμότητα.
» Επίσης, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τους άλλους φορείς των αγροτών, των κτηνοτρόφων, τους νέους αγρότες, σε μία ευρεία σύσκεψη, όπου θα συζητήσουμε το θέμα και η πρόταση μας θα είναι, να δημιουργηθεί μια συντονιστική επιτροπή αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους από συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που τον εξόργισε (vid)
- Κρήτη: Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla
- Γέμισε το ορφανοτροφείο ζώων της ΑΝΙΜΑ – Έκκληση για βοήθεια
- Βαρουφάκης: Η χώρα δεν είναι βιώσιμη – Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Όρμπαν, παίρνει το χρυσό σε διαφθορά, διαπλοκή, αυταρχισμό
- Μήνυμα Τσίπρα: Η Πρωτομαγιά σημαίνει αντίσταση, αγώνας, ελπίδα
- Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τζέφρι Έπσταϊν και ένας στρατός από τρολ στο πλευρό του «Βασιλιά της Ποπ»

