Καλάσνικοφ στην αγροικία-κρησφύγετο του Πετρακάκου στη Φθιώτιδα
Έξι Καλάσνικοφ εντοπίστηκαν θαμμένα σε υπαίθριο χώρο αγροικίας στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά και τη σύλληψη του ληστή Γιώργου Πετρακάκου, συνεργού του Νίκου Μαζιώτη. Καθαρά τα όπλα που βρέθηκαν στον Βόλο.
Έξι Καλάσνικοφ εντοπίστηκαν θαμμένα σε υπαίθριο χώρο αγροικίας στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας, στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά και τη σύλληψη του ληστή Γιώργου Πετρακάκου, συνεργού του Νίκου Μαζιώτη.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, σε έρευνες σε κατοικία-κρησφύγετο στον Βόλο είχαν βρεθεί άλλο ένα Καλάσνικοφ με 28 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου, πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και πλήθος φυσιγγίων, καθώς και πυροβόλο πιστόλι με αποξεσμένο αριθμό και δύο γεμιστήρες με 14 φυσίγγια ο καθένας.
Από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε πως τα όπλα είναι καθαρά.
Παράλληλα, σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή Αττικής βρέθηκε περίστροφο (κρότου λάμψης) με πλήθος φυσιγγίων.
Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να απολογηθούν ο Πετρακάκος, η 36χρονη σύντροφός του και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, 35 και 27 ετών, οι οποίοι τον υπέθαλπταν.
Η σε βάρος τους ποινική δίωξη που ασκήθηκε περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, κακουργήματα όπως τρομοκρατικές πράξεις, διακεκριμένη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή, αλλά και σειρά πλημμεληματικών πράξεων, όπως πλαστογραφία και υπόθαλψη εγκληματία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια

