Εγκρίθηκε η πρόσληψη 4.000 αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών
Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 4.000 αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λοιπών δομών ειδικής αγωγής άναψε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Παιδείας.
Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 4.000 αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λοιπών δομών ειδικής αγωγής άναψε, την Δευτέρα, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Παιδείας.
Η δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Με τις προσλήψεις αυτές αναμένεται να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό τα κενά στις σχολικές μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»
- Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος Ιουνίου – Παραμένει η αβεβαιότητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης


