Δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για τη Ντόρτμουντ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Ντάρμστατ στο «Signal-Iduna Park», στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa League, η Μπορούσια έμεινε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης και τα δύο γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν στάθηκαν αρκετά να της χαρίσουν τη νίκη.
Δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για τη Ντόρτμουντ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Ντάρμστατ στο «Signal-Iduna Park», στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
Τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa League, η Μπορούσια έμεινε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης και τα δύο γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν στάθηκαν αρκετά να της χαρίσουν τη νίκη.
Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Χέλερ και κράτησαν ως τα μέσα του β΄ μέρους, όμως ο επιθετικός από τη Γκαμπόν «γύρισε» το παιχνίδι σκοράροντας στο 63΄ και στο 71΄ και φάνηκε να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη.
Το σοκ για τη Ντόρτμουντ ήρθε στο 90΄, με τον Σουλού να ισοφαρίζει και να αφήνει την ομάδα της Βεστφαλίας τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν.
Ο Τόμας Τούχελ παρέταξε τους Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Γκιντογάν, Καγκάουα (90΄+ Ράμος), Ρόις (59΄ Γιανουζάι), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ.
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν οι Αϊντραχτ και Χέρτα στη Φρανκφούρτη μετά το 1-1. Η Αϊντραχτ που προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με γκολ του αρχηγού της και πρώτου σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Μάιερ, μετρά 9 βαθμούς πλέον, έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τη Χέρτα.
Η ομάδα του Βερολίνου ισοφάρισε στο 82΄ με τον Βλαντιμίρ Νταρίντα και μετρά πλέον 11 βαθμούς. Αυτό ήταν το 14ο διαδοχικό παιχνίδι που παρέμεινε αήττητη στην «Commerzbank Arena» στην Bundesliga η Αϊντραχτ (8 νίκες και 6 ισοπαλίες).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.