Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Grecotel Cape Sounio: στο ακρωτήρι του μύθου

Grecotel Cape Sounio: στο ακρωτήρι του μύθου

Θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα πλέον συγκλονιστικά σημεία ολόκληρου του κόσμου, που συνδυάζει την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά με το μύθο του Αιγαίου; Η Grecotel Hotels & Resorts σάς δίνει τώρα την ευκαιρία να βιώσετε αυτήν την εμπειρία στο Σούνιο, το ακρωτήρι του μύθου: το Cape Sounio Exclusive Resort, με μπανγκαλόου […]

Θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα πλέον συγκλονιστικά σημεία ολόκληρου του κόσμου, που συνδυάζει την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά με το μύθο του Αιγαίου;

Η Grecotel Hotels & Resorts σάς δίνει τώρα την ευκαιρία να βιώσετε αυτήν την εμπειρία στο Σούνιο, το ακρωτήρι του μύθου: το Cape Sounio Exclusive Resort, με μπανγκαλόου μοναδικής αισθητικής, χτισμένα αμφιθεατρικά, αγναντεύει το ναό του Ποσειδώνα μέσα από τα πεύκα του αττικού τοπίου.

Μπορεί άραγε το σημείο στο οποίο βρίσκεται ένα εστιατόριο να γίνει πηγή έμπνευσης για τις υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει; Αν μιλάμε για τα εστιατόρια στο Cape Sounio, η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από προβλέψιμη: φυσικά, ναι!

Η θέση των εστιατορίων πάνω στη θάλασσα, μέσα στο πευκοδάσος, πλάι στην πισίνα ή τις συγκλονιστικές βεράντες, και πάντα με τη χαρισματική θέα στο ναό του Ποσειδώνα, εμπνέει το βραβευμένο σεφ Σάκη Τζανέτο για μοναδικά φροντισμένα μενού με ολόφρεσκα εκλεκτά υλικά από τη φάρμα Agreco, που εντυπωσιάζουν καθημερινά.

Το ολοκαίνουριο Elixir Spa Retreat, στο πιο προνομιακό σημείο του Cape Sounio, αποτελεί το στέμμα του Royal Hill. Mια όαση χαλάρωσης και αναψυχής, το Elixir Spa Retreat περιλαμβάνει ένα συγκρότημα 350 τετραγωνικών μέτρων και δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται επάνω από τις κορυφές των πεύκων, σε ένα εξαίσιο τοπίο 5 στρεμμάτων, με κήπους, πευκοδάσος και συγκλονιστική θέα.

Θα εντυπωσιαστείτε από τους τεράστιους αθάνατους που κυριαρχούν στο τοπίο και μπολιάζουν με την ενέργεια που δηλώνει το όνομά τους το μοναδικό αυτό κέντρο αναζωογόνησης. Χαρίστε στον εαυτό σας την υπέρτατη απόλαυση μιας ειδικής θεραπείας Elixir στο πρόσωπο ή το σώμα. Μοναδικά προγράμματα Ayurveda από ινδούς θεραπευτές θα σας μυήσουν σε νέα μονοπάτια εσωτερικής γαλήνης.

Απέναντι από το ναό του Ποσειδώνα, του θεού της θάλασσας, τι θα μπορούσε να είναι πιο μαγικό για τα παιδιά από το να εξερευνήσουν και να χαρούν με εκπληκτικές δραστηριότητες; Τα παιδιά θα περιπλανηθούν με φανταιζί καγιάκ, θα φωτογραφίσουν υποβρύχιες πολιτείες και θα μάθουν να μαγειρεύουν τα πιο υγιεινά πιάτα της κρητικής διατροφής.

Τα απογεύματα και τα βράδια θα ζήσουν το μυστήριο και τη γοητεία των αστερισμών. Στα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για παιδιά 3-6 ετών και για μεγαλύτερα 7-14 ετών, οι μικροί ανακαλύπτουν τα μυστικά της φύσης και του πολιτισμού μας, εξερευνούν το φυσικό περιβάλλον με τη φροντίδα των ειδικών, συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, μαθαίνουν να σέβονται τη φύση και αποκτούν οικολογική συνείδηση.

Το Cape Sounio με μια ματιά:

  • Μοναδική τοποθεσία με θέα στο ναό
  • Πλάι στη θάλασσα και τον εθνικό δρυμό του Σουνίου
  • Στην Αττική Ριβιέρα, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα
  • Εντυπωσιακή πισίνα με υδρομασάζ
  • Μπανγκαλόου και βίλες μοναδικής αισθητικής
  • Εκπληκτικά μενού με τα πιο φρέσκα υλικά διά χειρός του executive chef Σάκη Τζανέτου σε μοναδικά εστιατόρια με θέα στο ναό του Ποσειδώνα
  • Νέα Grecoland με εκπληκτικές δραστηριότητες, Tasty Corner (όλα τα γεύματα των παιδιών δωρεάν)
  • Open-air Spa για απόλυτη αναζωογόνηση με θεραπείες Ayurveda
  • Υπηρεσίες VIP
  • Ελικοδρόμιο

    Grecotel Hotels & Resorts: 40 χρόνια υπεροχής και τιμητικών διακρίσεων στον τομέα της φιλοξενίας!

    Sports in

    «Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

    Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 19 Απριλίου 2024