Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσαγωγή από την αστυνομία του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Π.Καλφαγιάννη

Προσαγωγή από την αστυνομία του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Π.Καλφαγιάννη

Στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης προσήχθησαν το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο γραμματέας οικονομικού της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης. Και οι δύο αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης προσήχθησαν το πρωί της Τετάρτης, από τα γραφεία του σταθμού ERTopen στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο γραμματέας οικονομικού της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης. Και οι δύο αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Στα γραφεία του σταθμού πήγε το πρωί αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας επενέβη ύστερα από αίτημα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), για τη μετάδοση του προγράμματος της ERTopen από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ, η οποία έβγαινε χωρίς άδεια από την εποχή της ΝΕΡΙΤ.

Ωστόσο, στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλουν τη σημερινή κίνηση, λέγοντας ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις για τη νόμιμη επαναλειτουργία του σταθμού από τον υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Σπίρτζη.

Στο ΑΤ Κυψέλης πήγε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο πρόεδρος της ΛΑΕ κατήγγειλε τις αυταρχικές συλλήψεις των Καλφαγιάννη και Κούνη και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους.

«Η ERTopen λειτουργεί εδώ και δυόμισι χρόνια ως αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοσταθμός εργαζομένων της ΕΡΤ, από τότε που έπεσε το “μαύρο” στην ΕΡΤ. Από το ελεύθερο μικρόφωνο της ERTopen έχει “παρελάσει” σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Μέχρι τώρα όμως, ουδείς διανοήθηκε να προβεί σε αυταρχικές κινήσεις που απειλούν με κλείσιμο μία δημοκρατική αντιμνημονιακη φωνή στα ερτζιανά. Η κυβέρνηση είναι υπόλογη και υπεύθυνη» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024