Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τις φανέλες της νέας περιόδου
O ΠΑΟΚ παρουσίασε σήμερα, Τρίτη, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace, τις νέες στολές που θα φοράει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τις ολοκαίνουριες φανέλες με τον Δικέφαλο στο στήθος παρουσίασαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπιν Όλσεν, Στέλιος Κίτσιου και Γκάρι Ροντρίγκες.
O ΠΑΟΚ παρουσίασε σήμερα, Τρίτη, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace, τις νέες στολές που θα φοράει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Τις ολοκαίνουριες φανέλες με τον Δικέφαλο στο στήθος παρουσίασαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπιν Όλσεν, Στέλιος Κίτσιου και Γκάρι Ροντρίγκες.
Η γραμμή της κλασικής ριγέ εμφάνισης που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι κατασκευασμένες για να εφαρμόζουν ιδανικά στο σώμα των αθλητών. Τα χρώματα της ομάδας, το λευκό και το μαύρο, είναι μοιρασμένα σε τέσσερις κάθετες ρίγες ενώ η κορυφαία της τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Macron επιτρέπει την καλύτερη διαπνοή με αποτέλεσμα το σώμα του αθλητή να έχει μια σταθερή θερμοκρασία κατά την διάρκεια του αγώνα, εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για το κορυφαίο επίπεδο και τις απαιτήσεις της ομάδας.
Σχεδιαστικά στο πίσω μέρος υπάρχει ο γιακάς τύπου «Κορέας», ενώ ξεχωρίζει και η διεθνής λογοτύπηση της ομάδας «PAOK FC».
H λευκή φανέλα έχει κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα στο πλάι, ενώ ξεχωρίζει το μοναδικό διπλό κολάρο γύρω από το λαιμό. Αυτό που δεσπόζει στην λευκή φανέλα, είναι ο Δικέφαλος αετός, ο οποίος εκτός από το κεντημένο έμβλημα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει επιπλέον και ως ανάγλυφος πάνω στη συγκεκριμένη εμφάνιση.
Η μεγάλη αλλαγή για την περίοδο 2015-2016 έχει να κάνει με «special edition» εμφάνιση, σε μαύρο και γκρι χρώμα, με ιδιαίτερο καμουφλάζ στυλ, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της στολής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442