Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενσωματώθηκε ο Καλάθης, ήρθε ο Βράνκοβιτς

Ενσωματώθηκε ο Καλάθης, ήρθε ο Βράνκοβιτς

Συνεχίζεται σταδιακά η ενσωμάτωση των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Νικ Καλάθης «μπήκε» κανονικά τη Δευτέρα στο πρόγραμμα και «έβγαλε» τόσο την πρωινή, όσο και την απογευματινή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη (23/9) αναμένεται να φτάσουν επί αθηναϊκού εδάφους οι Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ 2015.

Συνεχίζεται σταδιακά η ενσωμάτωση των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Νικ Καλάθης «μπήκε» κανονικά τη Δευτέρα στο πρόγραμμα και «έβγαλε» τόσο την πρωινή, όσο και την απογευματινή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη (23/9) αναμένεται να φτάσουν επί αθηναϊκού εδάφους οι Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ 2015.

Μαζί τους αναμένεται και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, προκειμένου να δώσει το «παρών» και να τιμηθεί στην εκδήλωση «Honouring Our Legacy» το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, για τον παραπάνω λόγο επί αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται ήδη ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο Δαλματός «γίγαντας» δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους χαρακτήρισε ως τους καλύτερους στον κόσμο.

«Πάντα αισθάνομαι καλά όταν βρίσκομαι εδώ. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά, αλλά το περίμενα με ανυπομονησία» τόνισε αρχικά ο Βράνκοβιτς και συνέχισε: «Στη ζωή και την καριέρα μου είχα διάφορες διακρίσεις, όμως αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη. Αισθάνομαι υπερήφανος γι’ αυτό. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους αγαπώ. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε χθες: «Το τουρνουά ήταν λίγο περίεργο από την αρχή του. Η Ισπανία δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά το κατέκτησε παίζοντας καλά στα τελευταία της παιχνίδια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024