Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για την επίθεση στον Θανάση Ασπρούλια

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για την επίθεση στον Θανάση Ασπρούλια

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας από οπαδό ομάδας εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Διαβάστε την ανακοίνωση...

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας από οπαδό ομάδας εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε σήμερα το απόγευμα το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου Θανάσης Ασπρούλιας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από οπαδό που έφερε διακριτικά μεγάλης ΠΑΕ.

Ο συνάδελφος επέστρεφε από το Λιλ όπου κάλυπτε το Ευρωμπάσκετ και είχε την “ατυχία” να συναντηθεί με οπαδούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο. Του επιτέθηκαν φραστικά και ένας εξ αυτών τον κλώτσησε, μάλιστα, στον αστράγαλό του.

Πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που στόχο έχει να πλήξει την ελευθεροτυπία και να προκαλέσει τον εκφοβισμό στους εκπροσώπους του Τύπου. Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όπως δεν το έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν.

Το επεισόδιο συνέβη μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες και ως εκ τούτου ο ΠΣΑΤ καλεί τις αστυνομικές αρχές και άλλη αρμόδια αρχή να προχωρήσουν άμεσα στη διερεύνηση του ως άνω σοβαρού περιστατικού.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ είναι στη διάθεση όλων αυτών για την παροχή κάθε δυνατής ενημέρωσης προς την κατεύθυνση της διαλεύκανσης της υπόθεσης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024