Στα Ανώγεια, η Χρυσή Αυγή δεν βρήκε την ψήφο της
Στα 5 εκλογικά τμήματα του Δήμου Ανωγείων, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έδωσαν κυριολεκτικά σκληρή μάχη για την πρώτη θέση: 567 ψήφοι για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, 565 για το κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η Χρυσή Αυγή πέτυχε το απόλυτο μηδέν.
Στα 5 εκλογικά τμήματα του Δήμου Ανωγείων, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έδωσαν κυριολεκτικά σκληρή μάχη για την πρώτη θέση: 567 ψήφοι για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, 565 για το κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η Χρυσή Αυγή πέτυχε το απόλυτο μηδέν. Στις κάλπες των εκλογικών τμημάτων δεν βρέθηκε ούτε μία ψήφος. Συνολικά ψήφισαν 1.604 επί συνόλου 2.494 εγγεγραμμένων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 576 ψήφους και 36,11%, η ΝΔ 365 ψήφους και 35,99%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 187 ψήφους και 11,91%, ΚΚΕ 157 ψήφους και 10%.
Στο Δίστομο (που όμως δεν αποτελεί ξεχωριστό δήμο, αλλά συνένωση των δήμων Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας) το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μειώθηκε σε σχέση με τον Ιανουάριο: έλαβε 5,60% έναντι 6,08%.
Τέλος, στα Καλάβρυτα το ποσοστό της Χρυσής Αυγής έφτασε το 5,50% (έναντι 5,11% τον Ιανουάριο).
Ωστόσο, λόγω της μικρότερης συμμετοχής στις εκλογές, σε αριθμό ψήφων πήρε λιγότερες: από 459 έλαβε 446 ψήφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση

