Η Βουλιαγμένη νίκησε τη Μονπελιέ και θα παλέψει για την πρόκριση
Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 9-6 της γαλλικής Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της Β' προκριματικής φάσης του Champions League, που διεξάγεται στο Λαιμό. Την Κυριακή (12:30), η ομάδα του Κώστα Λούδη θα αντιμετωπίσει την OSC Βουδαπέστης, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 9-6 της γαλλικής Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της Β’ προκριματικής φάσης του Champions League, που διεξάγεται στο Λαιμό.
Η ομάδα του Κώστα Λούδη, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πήρε διαφορά 2 τερμάτων από το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό, με το υπέρ της 4-2.
Η Βουλιαγμένη συνέχισε τον πολύ καλό ρυθμό της σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίους τους Καπότση και Χρυσοπάθη που πέτυχαν από 3 και 2 γκολ αντίστοιχα, κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 9-6.
Την Κυριακή, η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει (12:30) την OSC Βουδαπέστης, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 4-2, 1-2
ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Χρυσοσπάθης 2, Καπότσης 3, Παπαδόγκωνας 1, Βουλγαράκης 1, Γουβής 1, Δελαγραμμάτικας 1
Μονπελιέ (Φαμπιέν Βασό): Κάλινιτς 2, Ζίβκοβιτς 2, Μαξίμοβιτς 1, Φιλίποβιτς 1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα
- Σοκάρει ο 92χρονος στη Βούλα: «Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος;» – Τον περιέλουσε με πετρέλαιο για 1,5€
- Ο Ταραντίνο σχεδιάζει να αποσυρθεί, αλλά ο Νόλαν ελπίζει να μην κρατήσει τον λόγο του
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Ο ύπατος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα, Νικολάι Μλάντενοφ, σε επίσκεψη στο Μαρόκο




