«Βγήκε» με τον Ρονάλντο ο μικρός πρόσφυγας που έφαγε την τρικλοποδιά
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γρανάδα που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, την ώρα που οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνοδευόταν από τον μικρό Ζαΐντ, τον γιο του Σύρου πρόσφυγα που είχε βάλει τρικλοποδιά η Ουγγαρέζα οπερατέρ.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γρανάδα που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα, την ώρα που οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνοδευόταν από τον μικρό Ζαΐντ, τον γιο του Σύρου πρόσφυγα που είχε βάλει τρικλοποδιά η Ουγγαρέζα οπερατέρ.
Θυμίζουμε πως ο Αμπντούλ Μοσέν, ο οποίος βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου, έχει προσληφθεί από την Ισπανική σχολή προπονητών ποδοσφαίρου (Cenafe) που εδρεύει στη Μαδρίτη, να εργαστεί εκεί.




Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φιλιππίνες: Πυροβολισμοί ακούγονται στη Γερουσία – Αναμενόταν σύλληψη γερουσιαστή που καταζητείται από το ΔΠΔ
- Απ’τη ζωή βγαλμένο; Πολιτικοί, αστυνομικοί και πράκτορες οι «κακοί» των νέων τηλεοπτικών θρίλερ
- «Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Πίτερς»
- Ανδρουλάκης προς ΝΔ: Αποτύχατε να προσφέρετε στους πολίτες μια καλύτερη ζωή
- Βουλή: Κλήση στην Επιτροπή Θεσμών, Τζαβέλλα και Δεμίρη ζητά και το ΚΚΕ
- Δήμαρχος Ρόδου: Απομακρύναμε 1.500 τόνους απορριμμάτων και μπάζων από τη Λίνδο και τον Αρχάγγελο




