Μεϊμαράκης: Θέλω εντολή για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας
Υπέρμαχος της συμμετοχής σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, μιας εθνικής ομάδας από ικανούς και άξιους από όλα τα κόμματα, εμφανίζεται στο Βήμα της Κυριακής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος τονίζει ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος χωρίς ρίσκο.
Υπέρμαχος της συμμετοχής σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, μιας εθνικής ομάδας από ικανούς και άξιους από όλα τα κόμματα, εμφανίζεται στο Βήμα της Κυριακής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος τονίζει ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος χωρίς ρίσκο.
Για την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης λέει ότι θα πρέπει να στελεχώνεται από στελέχη με ειδική γνώση και εμπειρία, τα οποία θα εκφράζουν και θα δεσμεύουν όσο το δυνατόν ευρύτερα τις πολιτικές δυνάμεις.
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ο πρόεδρος της ΝΔ ξεδιπλώνει το σχέδιό του για την επόμενη μέρα των εκλογών, αν οι πολίτες του δώσουν εντολή διακυβέρνησης και ζητεί την ψήφο τους ώστε να σχηματισθεί μια κυβέρνηση ευρύτερων δυνάμεων που θα διασφαλίζει κατ’ αρχήν την πολιτική σταθερότητα και θα οδηγήσει τη χώρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έξω από την κρίση.
«Θα προσπαθήσω να καταλήξω σε μια προγραμματική συμφωνία με όλα τα κόμματα του ευρωπαϊκού τόξου» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης και προσθέτει ότι δεν δίνει υποσχέσεις που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει.
Για τις υποθέσεις διαφθοράς αναλαμβάνει τη δέσμευση ότι θα συμβάλει για να διαλευκανθούν. «Σας υπενθυμίζω ότι κανένα κόμμα δεν πήρε τόσα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς όσα πήρε η ΝΔ» λέει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της



