Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα

«Λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την Καμπάλα στη Μπακού, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Europa League. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, που απέκλεισε με δύο ισοπαλίες τον Παναθηναϊκό, παρέμεινε αήττητη και εναντίον του «Δικέφαλου του Βορρά» στην παρθενική της συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με αρκετές αδυναμίες οι δυο ομάδες, πάλαιψαν αλλά έμειναν στο «μηδέν» που είναι και δίκαιο αποτέλεσμα.

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την Καμπάλα στη Μπακού, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Europa League.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, που απέκλεισε με δύο ισοπαλίες τον Παναθηναϊκό, παρέμεινε αήττητη και εναντίον του «Δικέφαλου του Βορρά» στην παρθενική της συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με αρκετές αδυναμίες οι δυο ομάδες, πάλαιψαν αλλά έμειναν στο «μηδέν» που είναι και δίκαιο αποτέλεσμα.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δυο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να αξιοποιήσει την παρουσία του στο γήπεδο χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού στο διάστημα αυτό οι επιθετικοί του δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για την αμυντική γραμμή της Καμπάλα.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο διάστημα αυτό εντοπίζονταν στην περιορισμένη τροφοδότηση του Αθανασιάδη, στην κακή παρουσία του Πέλκα, που έχασε καλή ευκαιρία στο 6’ με άστοχη κεφαλιά από καλή θέση, και την περιορισμένη κινητικότητα του Μακ, που έχασε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου στο 19’ όταν άργησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Καμπάλα, και κόπηκε από τον Στάνκοβιτς, ενώ στην συνέχεια της φάσης, ο Ροντρίγκεζ σούταρε στην γωνία για να κοπεί σε κόρνερ.

Η Καμπάλα είχε στο διάστημα αυτό δυο καλές επισκέψεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να πετύχει τον στόχο της. Ετσι στο 10’ ένα πολύ δυνατό σουτ του Ρικαρντίνιο έφυγε άουτ, ενώ στο 45’ φάουλ του ίδιου παίκτη έφυγε μόλις πάνω από τα γκολπόστ του Ολσεν.

Στην επανάληψη η Καμπάλα ξεκίνησε με τον Φακούντο Περέϊρα, τον Αργεντίνο επιθετικό που έκανε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στους Αζέρους μετά την διάσταση του με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Η παρουσία του Περέϊρα έδωσε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην Καμπάλα και στο 52’ ο Ζένιοφ αστόχησε στην καλύτερη ευκαιρία που είχε να παραβιάσει την εστία του Ολσεν αλλά δεν σημάδεψε την αφύλακτη εστία του Σουηδού, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι Θεσσαλονικείς χάνουν όμως μεγάλη ευκαιρία στο 61’ όταν σουτ του Μακ, μετά την πάσα του νεοεισελθόντος Μπερμπάτοφ, αποκρούει σωτήρια ο Μπεζοτόσνλι.

Το ίδιο συμβαίνει στο 68’ με πρωταγωνιστή τον Ολσεν που απομακρύνει με διπλή προσπάθεια κοντινό σουτ του Ντοντό, που ξεκίνησε από λάθος του Τζιώλη.

Η Γκαμπάλα συνεχίζει να είναι επιθετική και βρίσκει διαδοχικούς διαδρόμους στην άμυνα του ΠΑΟΚ και στο 72’ ο Γκάϊ σουτάρει από καλή θέση για να δώσει και πάλι σωτήρια λύση ο Ολσεν, που έκανε χθες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του από την μέρα της ένταξης του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθεί να συμμαζέψει την αγωνιστική απειθαρχία των συμπαικτών του και με το απλό παιχνίδι του καταφέρνει να βάλει μια τάξη, όμως ο Πέλκας συνεχίζει να αναλώνεται σε ατυχείς ατομικές προσπάθειες, ο Μακ να είναι απών από τις κομβικές φάσεις και ο Ροντρίγκεζ μακριά από την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 77’ ο Περέϊρα φτάνει κυριολεκτικά πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το μακρινό δυνατό σουτ του, φεύγει μόλις σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Ολσεν.

Σημαντική ευκαιρία χάνει η Καμπάλα και στο 90’ με τον Ζενιόφ, από λάθος του Βίτορ ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, Ζάϊρο αρχικά και Μάκ στην συνέχεια χάνουν διπλή ευκαιρία με τον τερματοφύλακα των Αζέρων να νικά για δεύτερη φορά τον Μακ.

Συμπερασματικά το ισόπαλο αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο και η συνέχεια της διαδρομής της ελληνικής ομάδας προβλέπεται ενδιαφέρουσα.

Διαιτητής ο Ισπανός Χαβιέ Εστράδα.

Κίτρινες κάρτες : Αντόνοφ, Ροντρίγκεζ, Τζαβέλας

ΚΑΜΠΑΛΑ:
Μπεζοτόσνλι- Ντασεμίροφ, Στάνκοβιτς, Βερνιντιούμπ, Ρικαρντίνιο, Γκάϊ, Μέζα, Ζένιοφ, Αντόνοφ, Ντοντό (84’ Ζαγκάρωφ), Ζεκ (46’ Περέϊρα)

ΠΑΟΚ: Ολσεν- Βίτορ, Τζαβέλλας, Κόστα, Κίτσιου, Ροντρίγκεζ, Τζιώλης, Σάμπο (85’ Ζάϊρο), Μακ, Πέλκας (76’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (60’ Μπερμπάτοφ)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024