Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φθινόπωρο γεμάτο γεύση, άρωμα και περισσότερο καφέ στα Starbucks

Φθινόπωρο γεμάτο γεύση, άρωμα και περισσότερο καφέ στα Starbucks

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και περιμένουμε τις πρώτες βροχές, τα Starbucks μας προσφέρουν αυτό το Φθινόπωρο πολλές και διαφορετικές γευστικές επιλογές, γεμάτες άρωμα και περισσότερο καφέ για να μας συντροφεύσουν στην έναρξη των νέων μας σχεδίων. Και αυτό το Φθινόπωρο απολαμβάνουμε ασύγκριτη εμπειρία Starbucks, μέσα από τη διαρκή δέσμευση τους να μας προσφέρουν καθημερινά: Περισσότερο […]

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και περιμένουμε τις πρώτες βροχές, τα Starbucks μας προσφέρουν αυτό το Φθινόπωρο πολλές και διαφορετικές γευστικές επιλογές, γεμάτες άρωμα και περισσότερο καφέ για να μας συντροφεύσουν στην έναρξη των νέων μας σχεδίων.

Και αυτό το Φθινόπωρο απολαμβάνουμε ασύγκριτη εμπειρία Starbucks, μέσα από τη διαρκή δέσμευση τους να μας προσφέρουν καθημερινά:

Περισσότερο καφέ, περισσότερη απόλαυση, στην ίδια τιμή. Από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε τα αγαπημένα ροφήματά μας με βάση τον espresso, Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato και Mocha, με επιπλέον δόσεις (shots) espresso στην ίδια τιμή. Η επιλογή “More coffee in your coffee”, αποτελεί την απάντηση των Starbucks στην πρόταση πολλών φίλων τους για ακόμη πιο πλούσια γεύση καφέ. Όσοι από εμάς θέλουμε τον καφέ μας με πιο ήπια γεύση, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα ροφήματά μας όπως ακριβώς τα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα.

Μοναδικές επιλογές για όσους αναζητούν το νέο, διαφορετικό και ξεχωριστό για τη γευστική τους παλέτα:

  • Μέσα από το πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το ρόφημα της επιλογής μας με μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε μέχρι τώρα. Αυτή την περίοδο, η δεύτερη επιλογή μας είναι ο Guatemala Antigua, καφές μοναδικής προέλευσης που καλλιεργείται στη Νότια Γουατεμάλα. Εκλεπτυσμένος, με πολλαπλά γευστικά στρώματα από νότες κίτρου, σοκολάτας και ελαφριών μπαχαρικών που προσδίδει μια απαλή γεύση και μια αίσθηση κακάο στα ροφήματα.
  • Pumpkin Spice Latte & Pumpkin Spice Frappuccino. Τα ξεχωριστά ροφήματα του Φθινοπώρου που αγαπήσαμε και πάλι κοντά μας! Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο ρόφημα που συνδυάζει τη γλυκιά κολοκύθα με espresso, γάλα, σαντιγί και μπαχαρικά, είτε στη ζεστή, είτε στην κρύα εκδοχή του;
  • Anniversary Blend για καφέ στο σπίτι. Μοναδικό χαρμάνι καφέ από την Ασία / Ειρηνικό με πικάντικη γεύση και πλούσιο σώμα αναδεικνύοντας νότες κέδρου, βοτάνων και καρυκευμάτων. Δημιουργήθηκε το 1996 για τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας Starbucks σε όλο τον κόσμο και αποτελεί τον ιδανικό καφέ για να γιορτάσουμε τα δικά μας 13α γενέθλια στην Ελλάδα.

Ξένη Δημοσίευση

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024