
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μεϊμαράκης επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων
Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος μίλησε για αύξηση των ποσοστών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Χρυσής Αυγής, λόγω της ψήφου διαμαρτυρίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΝΔ ότι επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων, «υιοθετώντας το "πρόγραμμα" Σαμαρά» και κάνει λόγο για «επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν το δρόμο για το νεοναζισμό».
Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος μίλησε για αύξηση των ποσοστών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Χρυσής Αυγής, λόγω της ψήφου διαμαρτυρίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΝΔ ότι επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων, «υιοθετώντας το «πρόγραμμα» Σαμαρά» και κάνει λόγο για «επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν το δρόμο για το νεοναζισμό».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό καταφεύγει ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης. Στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega (15/9), ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των «δύο άκρων» συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή!
»Οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ενόψει και της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της ΧΑ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών, εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του φασισμού και του ρατσισμού.
»Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς διαλύει το διοικητικό όργανο της στη Γάζα – Ανοίγει ο δρόμος για μια τεχνοκρατική επιτροπή
- Αμφισβητεί την απόφαση του Συνεδρίου και τον Ανδρουλάκη ο Σγουρός, δέκα μέρες υποψήφιος – Όλα θα κριθούν στην κάλπη, ακόμη και η συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
- ‘Εφεση του Βελγίου για την υπόθεση Μπαλογκάν (pic)
- Καιρός: Για κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες μιλούν οι μετεωρολόγοι – Πότε θα δούμε 39άρια
- Οδηγοί αλληλοενημερώνονται για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στην Αθήνα
- Διαδημοτική συνεργασία για την ορεινή ανθεκτικότητα
