Φάρμακα και ιατρικά υλικά αξίας 75.000 ευρώ δώρισε ο δήμος του Παρισιού στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.
Τα φάρμακα που φτάνουν την Τετάρτη στην Ελλάδα προορίζονται για τους πολίτες που απευθύνονται στα έξι Δημοτικά Ιατρεία και το Κοινωνικό Φαρμακείο της Αθήνας.
Τα φάρμακα θα παραδοθούν από τον πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.
Σε ανακοίνωση του Δήμου τονίζεται ότι «η δωρεά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δημάρχων των δύο ευρωπαϊκών πρωτευουσών και ανακοινώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Καμίνης με τη δήμαρχο Παρισιού [Αν Χινταλγκό]. Σύμφωνα με την κ. Χινταλγκό, η δωρεά αυτή αποτελεί την πρώτη πράξη υλικής συνδρομής στην Αθήνα».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα