Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 15χρονος από την Κάτω Αχαΐα
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα. Η 42χρονη μητέρα του, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, πήρε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερη.
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα.
Η 42χρονη μητέρα του, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, πήρε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερη.
Αναζητούνται ακόμη ο 42χρονος πατέρας και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με τον 17χρονο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αιτία της διαφοράς ανάμεσα στους δύο ανηλίκους ήταν το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον 15χρονο, ο 17χρονος ενοχλούσε την 16χρονη αδελφή του. Όταν του ζήτησε να σταματήσει διαπληκτίστηκαν και, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος δέχτηκε σωματική επίθεση από τον 17χρονο.
Ο 15χρονος πυροβόλησε στο προαύλιο σχολείου τον 17χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και την κοιλιά. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Επιπλέον προέκυψε ότι ο 15χρονος πριν το περιστατικό, είχε μεταβεί στο σπίτι του 39χρονου θείου του, όπου αφαίρεσε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, η άδεια κατοχής του οποίου έχει λήξει και με το αυτοκίνητο του θείου του μετέβη στο σχολικό συγκρότημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
