Η Ίντερ νίκησε τη Μίλαν και είναι πρώτη, «καθάρισε» ο Μάτρι για τη Λάτσιο
Η Ιντερ επικράτησε 1-0 της Μίλαν και είναι η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο «Derby della Madonnina» της σεζόν. Παράλληλα οι «νερατζούρι» είναι η μοναδική ομάδα με «3 στα 3» και βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της Serie A. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Φρέντι Γκουαρίν στο 58΄, ενώ δοκάρι για τους «ροσονέρι» είχε ο Μάριο Μπαλοτέλι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Η Ιντερ επικράτησε 1-0 της Μίλαν και είναι η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο «Derby della Madonnina» της σεζόν.
Παράλληλα οι «νερατζούρι» είναι η μοναδική ομάδα με «3 στα 3» και βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της Serie A. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Φρέντι Γκουαρίν στο 58΄, ενώ δοκάρι για τους «ροσονέρι» είχε ο Μάριο Μπαλοτέλι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Όλα τα πρώτα ματς της Κυριακής έληξαν ισόπαλα και όλα… 2-2! Με αυτό το σκορ ξεκίνησε η δράση της ημέρας, ανάμεσα στη Βερόνα και την Τορίνο και με αυτό το σκορ συνεχίστηκε και στα τρία ματς που έγιναν την ίδια ώρα, ανάμεσα στην Έμπολι και τη Νάπολι, την Παλέρμο και την Κάρπι, την Σασουόλο και την Αταλάντα.
Στη συνέχεια ο Αλεσάντρο Μάτρι έδειξε πως παραμένει ένας από τους πιο συνεπείς Ιταλούς σκόρερ. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν μπήκε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό και σχεδόν αμέσως (64΄,73΄) πέτυχε αμφότερα τα γκολ των «Λατσιάλι» στο 2-0 επί της Ουντινέζε στο «Ολύμπικο». Βασικοί με τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ορέστης Καρνέζης και ο Παναγιώτης Κονέ (αντικαταστάθηκε στο 78΄ από τον Αγκίρε).
Στο μεταξύ, ο προγραμματισμένος για σήμερα, Κυριακή, (16:00) αγώνας της Σαμπντόρια με την Μπολόνια, αναβλήθηκε, καθώς υπήρξε πρόβλεψη για ισχυρή νεροποντή. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ, έχουν ως εξής:
Φροζινόνε-Ρόμα 0-2
(44` Ιάγκο Φάλκε, 90` Ιτούρμπε)
Φιορεντίνα-Τζένοα 1-0
(61` Μπαμπακάρ)
Γιουβέντους-Κιέβο 1-1
(82΄πεν. Ντιμπάλα – 5΄ Χετεμάι)
Βερόνα-Τορίνο 2-2
(49` πεν. Τόνι, 71` Γκόμες – 66` Μπαζέλι, 72` Ακουά)
Έμπολι-Νάπολι 2-2
(3΄ Σαπονάρα, 18΄ Πουκιαρέλι – 7΄ Ινσίνιε, 50΄ Άλαν)
Παλέρμο-Κάρπι 2-2
(6΄ Χάιλμαρκ, 88΄ Ντούρντεβιτς – 22΄ Βιτιέλο, 63΄ Μποριέλο)
Σασουόλο-Αταλάντα 2-2
(22΄ Μαγκναρέλι, 40΄ Φλόρο Φλόρες – 13΄, 33΄ Πινίγια)
Σαμπντόρια-Μπολόνια αναβλήθηκε
Λάτσιο-Ουντινέζε 2-0
(64΄,73΄ Μάτρι)
Ίντερ-Μίλαν 1-0
(58΄ Γκουαρίν)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
Ιντερ 9
Ρόμα 7
Κιέβο 7
Τορίνο 7
Σασουόλο 7
Παλέρμο 7
Λάτσιο 6
Φιορεντίνα 6
Σαμπντόρια 4 -2αγ.
Αταλάντα 4
Τζένοα 3
Ουντινέζε 3
Μίλαν 3
Νάπολι 2
Βερόνα 2
Γιουβέντους 1
Εμπολι 1
Κάρπι 1
Μπολόνια 0 -2αγ.
Φροζινόνε 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το ευρωπαϊκό μπάσκετ «επέστρεψε» στο Ισραήλ (vid)
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Κρήτης – Οι επόμενες κινήσεις τους
- Κοζάνη: Πανικός από βροχή πυροτεχνημάτων μέσα στον κόσμο κατά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου
- Μπαρτσελόνα: Στο Ισραήλ με άδεια ο Αραούχο για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα
- Ζωγράφου: Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης
- Οι γερμανικές εξαγωγές «κολλάνε»



