«Επιστροφή» Παπαπέτρου για το φιλικό με την Κηφισιά
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (13:30) σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (13:30) σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή.
Αντίθετα, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του και προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
