Επιχορήγηση 46 εκατ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ για συμβάσεις με μονάδες αιμοκάθαρσης
Με 46.200.000 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υπογραφής των συμβάσεων με τις ιδιωτικές μονάδες αιμοκάθαρσης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Αθανάσιου Δημόπουλου.
Με 46.200.000 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο ΕΟΠΥΥ προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υπογραφής των συμβάσεων με τις ιδιωτικές μονάδες αιμοκάθαρσης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Αθανάσιου Δημόπουλου.
Ο υπουργός Υγείας είχε χθες συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του ΕΟΠΥΥ Ι. Βαφειάδη και το διοικητικό στέλεχος Ν. Λεοντόπουλο, για το συγκεκριμένο θέμα και τους ενημέρωσε ότι η επιχορήγηση θα δοθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.
Επιπλέον τόνισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από το υπουργείο να δοθεί περαιτέρω οικονομική ενίσχυση στον ΕΟΠΥΥ για ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και η ανάγκη επανασχεδιασμού του προσωπικού ιδιωτικών κλινικών αναλογικά με τις ανάγκες που καλύπτουν ιδιαίτερα όσον αφορά στον αριθμό κλινών.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- «Μας έστειλε ψεύτικο μισθωτήριο»: Οι καταγγελίες για τον 27χρονο που εξαπατούσε ενοικιαστές
- Η σαρωτική επέλαση των Shein – Temu και ο γρίφος των 3 ευρώ
- Ντόρτμουντ και Σάλκε «σφίγγουν τον κλοιό» στα διαρκείας
- Καύσωνας: «Ανάσα» από αύριο σε Γαλλία και Βρετανία – Ο «θερμικός θόλος» έφερε ρεκόρ θερμοκρασιών και νεκρούς
- Έδεσσα: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών – Απέσπασαν χρυσές λίρες και κοσμήματα
- Κρήτη: Στη φυλακή η μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης


