Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντιμπέιτ

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντιμπέιτ

Θετική είναι η αποτίμηση που κάνουν στη ΝΔ για την παρουσία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Από τη λεωφόρο Συγγρού μάλιστα χαρακτηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη ως τον νικητή της διαδικασίας καθώς, όπως λένε, κέρδισε τις εντυπώσεις. Στελέχη του κόμματος επισημαίνουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε έτοιμος να κυβερνήσει, ήταν σταθερός και μετρημένος δίνοντας σαφείς απαντήσεις.

Θετική είναι η αποτίμηση που κάνουν στη ΝΔ για την παρουσία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Από τη λεωφόρο Συγγρού μάλιστα χαρακτηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη ως τον νικητή της διαδικασίας καθώς, όπως λένε, κέρδισε τις εντυπώσεις. Στελέχη του κόμματος επισημαίνουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε έτοιμος να κυβερνήσει, ήταν σταθερός και μετρημένος δίνοντας σαφείς απαντήσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της σφιχτής διαδικασίας κατάφερε, όπως τονίζουν, να αποδομήσει τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και χαρακτηρίζουν «αμυντικό και απολογητικό».

Στη ΝΔ εκτιμούν, ακόμα, πως ο κ. Μεϊμαράκης κατάφερε να κερδίσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους με τη μετριοπάθειά του και τον πολιτικό του λόγο, απευθυνόμενος κυρίως στον κεντρώο χώρο.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ειλικρινής και δεν έχανε χρόνο όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντούσε άμεσα και επί της ουσίας στις ερωτήσεις» τονίζει συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ στο ΑΠΕ, υποστηρίζοντας πως «ανέδειξε και το θέμα της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να προσέλθει σε έναν επί της ουσίας διάλογο μαζί του»

Στη ΝΔ πλέον δίνουν μεγάλη έμφαση στην παρουσία του προέδρου του κόμματος στη ΔΕΘ και στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς όπου και θα ανακοινωθεί το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Την Παρασκευή ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τις Σέρρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024