Σουηδός συνελήφθη, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος το χλοοκοπτικό μηχάνημα
Ένας 32χρονος Σουηδός συνελήφθη, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος το... χλοοκοπτικό μηχάνημα στον κήπο του σπιτιού του. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που παρακολουθούσαν από τα σπίτια τους τον μεθυσμένο κηπουρό.
Ένας 32χρονος Σουηδός συνελήφθη σήμερα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος το… χλοοκοπτικό μηχάνημα στον κήπο του σπιτιού του, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Ο άνδρας εντοπίστηκε, ενώ κούρευε το γκαζόν με το χλοοκοπτικό μηχάνημα στην περιοχή του Ούντνας, κοντά στο Έρεμπρο της κεντρικής Σουηδίας. «Μας κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν να οδηγεί εμφανώς σε κατάσταση μέθης, τόσο στον κήπο του όσο και στη γειτονιά» είπε εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.
Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,77 μιλιγκράμ ανά λίτρο, δηλαδή επτά φορές πάνω από το νόμιμο όριο.
Ο εκπρόσωπος σημείωσε πάντως ότι ο «μεθυσμένος κηπουρός», αφού συνέλθει, ενδέχεται να μην παραπεμφθεί σε δικαστήριο αλλά να του γίνουν μόνο συστάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 27χρονη μετά από πτώση με πατίνι
- Σώματα της μόδας: Η συμπερίληψη αυξήθηκε αλλά τα πρότυπα ομορφιάς έμειναν ίδια
- Υπόθεση Mango: Ο Τζόναθαν Άντικ παραιτείται από τον κολοσσό με επιστολή – «Δεν σκότωσα τον πατέρα μου»
- Markos by Night: Επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση «50 Αποχρώσεις to Greece»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού
- Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πήρε πτυχίο στα 64 της και το αφιερώνει στον πατέρα της





